Verbrugge Marine - Schakel tussen wal en schip
Verbrugge Marine behandelt jaarlijks zo’n 1200 port calls in de havens van Vlissingen en Terneuzen. Om ieder havenbezoek optimaal te laten verlopen, kent ons team 24/7 kantoorbezetting. We zorgen voor een vlotte aanloop van de schepen in de Zeeuwse havens, waarbij onze ervaren scheepsagenten assisteren bij alle formaliteiten, zoals het regelen van de douaneformaliteiten, ligplaatsen (we controleren ca. 3300m kade aan diep water), het opmaken van ladingdocumenten, bemanningswisselingen, alle husbandry behoeften en het coördineren van de nodige dienstverleners, zoals sleepboten, loodsen en bunkering. Als schakel tussen de verschillende partijen zorgen we voor een snelle en kostenefficiënte scheepsaanloop en afhandeling.

Verbrugge Marine is onderdeel van Verbrugge International. Verbrugge International is een logistieke dienstverlener met een totaalpakket aan logistieke diensten voor verschillende markten vanuit de havens van Terneuzen en Vlissingen. De ideale ‘toegangspoort tot Europa’, dankzij onze strategische locaties, klantgerichtheid, operationele kwaliteit en veiligheidsnormen.

Gedreven door onze familiewaarden, integriteit en duurzaam ondernemerschap zijn we uitgegroeid tot de vertrouwde, innovatieve en sterke partner in kwalitatieve maritieme op- en overslag, transport, distributie, bevrachting, forwarding, agentschap en douane- en fiscale diensten.

VM_logo_2022_RGB_72dpi
Bezoek adres: Engelandweg 25 4389 PC Vlissingen